Meldingsformulier

Het kan soms zo zijn dat er iets in jouw omgeving gebeurt waarvan je niet zo goed weet wat je er mee moet. Misschien zit je niet goed in je vel, heb je veel stress of maak je je zorgen om het alcohol- of drugsgebruik van iemand in jouw nabije omgeving.

Wellicht kun je het er met je huis- of clubgenoten over hebben, maar misschien weet je niet zo goed bij wie je het kwijt moet of vind je het een vervelend onderwerp om over te praten. Toch kan het belangrijk zijn om dit soort dingen te melden.

Hiervoor biedt de Senaat de mogelijkheid om een melding te maken. Dit is in principe volledig anoniem, tenzij je graag wil dat de Senaat contact opneemt over deze melding. In dat geval vragen wij je jouw contactgegevens toe te voegen. 

Deze meldingen geven de Senaat de mogelijkheid om inzich te krijgen in wat er speelt onder onze leden. Bovendien zullen wij analyseren of er bepaalde trends zijn in bepaald gedrag zoals seksueel overschrijdend gedrag of overmatig alcohol- en drugsgebruik. Wanneer wij zulke trends zien kunnen wij ons beleid daarop aanpassen om leden zoveel mogelijk te ondersteunen.

Het doen van een melding kan via het MELDINGSFORMULIER.


De universiteit en de Hanzehogeschool bieden ook de mogelijkheid om bepaalde laagdrempelige modules te volgen die jou kunnen helpen bij onderwerpen zoals mentale gezondheid, angst, stress, plannen en rouwverwerking. Zie hiervoor de pagina's van de RUG en de Hanze.

vindicat-uitgelicht.jpg
RUG.gif
Logo-Hanze.jpg