Commissies & Subverenigingen

Wil jij alles uit je studententijd halen? Vindicat geeft je de kans om jezelf te ontwikkelen door het doen van commissies, organiseren van grote evenementen, het volgen van corpslegetours en symposia en door je aan te sluiten bij één van de vele subverenigingen. Wees ambitieus en blijf jezelf uitdagen. Zie hieronder een overzicht van alle commissies en subverenigingen die Vindicat rijk is.

Commissies

Onze vereniging is meer dan 50 commissies rijk. Deze commissies richten zich op het organiseren van grote evenementen tot het verzorgen van studie begeleiding tot de verantwoordelijkheid voor de promotie van Vindicat! Het tekent onze vereniging dat zij haar leden de kans biedt om zich op een laagdrempelige manier in te zetten en dat zoveel leden ook deze kans grijpen om met een gezellige groep iets creatiefs neer te zetten. Zie bij meer informatie welke commissies je allemaal kunt doen bij Vindicat.

Meer informatie

tover.jpeg
Zeilen.jpg

Subverenigingen

Subverenigingen zijn een erg belangrijk onderdeel van het verenigingsleven van Vindicat. Wij zien het als essentieel dat leden de kroeg niet slechts zien als een plek om ’s avonds een biertje te kunnen drinken, maar er overdag ook mee in verband staan. De mogelijkheden zijn divers: je kunt lid worden van culturele subverenigingen, sportieve subverenigingen en bittergenootschappen. Ontstijg jezelf binnen alle culturele en sportieve mogelijkheden die Vindicat jou kan bieden!

Meer informatie