Over Vindicat

Vindicat atque Polit is al 200 jaar een traditionele vereniging die met haar tijd mee gaat. Met meer dan tweeduizend actieve leden is Vindicat de grootste en oudste studentenvereniging van Groningen en bevindt zij zich op de mooiste locatie van Groningen.

Naast de vele feesten die op de vereniging door leden worden georganiseerd, heeft Vindicat ook veel te bieden op het gebied van culturele en sportieve verbreding en ontplooiing. Vindicat kent meer dan 22 sport- en culturele subverenigingen waar je al je talenten kwijt kunt. Daarnaast zijn er tientallen commissies waarmee je op allerlei gebieden veel ervaring kunt opdoen.

Wat Vindicat verder bijzonder maakt is de hechte substructuren die de vereniging kent. Zo bestaan er bijvoorbeeld meer dan 200 Vindicat huizen en maakt iedereen deel uit van een jaarclub. De vriendschappen die ontstaan uit huizen en jaarclubs blijken door de jaren heen ontzettend hecht. Bij Vindicat maak je vrienden voor het leven!
 

Vanaf juni 2014 komen wij bijeen op onze nieuwe sociëteit Mutua Fides op een prachtige locatie aan de Grote Markt. Vindicat is zeven dagen per week geopend, zodat de leden elke dag de sociëteit kunnen bezoeken!

 

Inloggen