​Op Vindicat zijn er, door middel van de vele commissies die Vindicat rijk is, talloze mogelijkheden om je te ontplooien en je in te zetten voor de vereniging. Er zijn verscheidene commissies die aansluiten op verschillende interessegebieden en je hebt een ruime keus tussen grote commissies die veel tijd kosten en meer vrijblijvende commissies voor de gezelligheid. Doordat vele leden zich inzetten voor commissies zijn er zoveel evenementen op Vindicat. Dit stimuleert het actieve verenigingsleven wat onze vereniging kenmerkt. Deelnemen aan een commissie is nooit verplicht. Het is alleen een leuke manier je te ontwikkelen op organisatorisch, financieel, cultureel of creatief gebied! En natuurlijk heel hecht te worden met een nieuwe groep mensen. 

Evenementen commissies

Onze vereniging organiseert jaarlijks de gaafste en meest grote evenementen. Om deze evenementen mogelijk te maken hebben wij verschillende evenementen commissies die alles van top tot teen organiseren. Middels deze commissies kan je jezelf ontwikkelen op organisatorisch en creatief gebied! Zie hier welke evenementen commissies Vindicat rijk is. Heb je een vraag over de evenementen commissies binnen Vindicat? Stuur dan een mail naar secunda@vindicat.nl 

Meer informatie

CTTIT.jpg

Introductietijd commissies

In de zomer organiseren wij jaarlijks de introductietijd voor alle nieuwe eerstejaars. Bij het organiseren van een introductietijd komt heel veel kijken; van het opstellen van een beleid tot het in de puntjes organiseren van alle evenementen. Onze introductietijd heeft de volgende 5 hoofddoelen: kennisoverdracht, enthousiasmeren, horizontale integratie, verticale integratie en bewustwording. Alle betrokken commissies zorgen voor een optimaal verloop van de introductietijd en het waarborgen van onze hoofddoelen.

Meer informatie​​​​​​​​​​​​​​

Jaar commissies

Binnen Vindicat hebben wij verscheidene commissies die zich één heel jaar inzetten voor de vereniging. Deze commissies zijn bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de academische ondersteuning van onze leden, de financiële kant van Vindicat, het tuchtsysteem, de algehele promotie of de reflectie vanuit onze leden. Deze commissies zijn van uiterst belang voor het draaien van onze vereniging.

Meer informatie​​​​​​​

Journalistieke commissies

Ben jij goed in schrijven of vind jij het leuk om stukken op een creatieve manier vorm te geven? Dan zijn de journalistieke commissies iets voor jou. Jaarlijks geven wij de Almanak uit, een dik boekwerk waarin een jaarverslag wordt gegeven en alle informatie met betrekking tot de vereniging en onze leden staat. Ieder kwartaal komt ook de Gollem bij iedereen op de deurmat, met leuke rubrieken, grappige stukken en interviews.

Meer informatie

Goede doelen commissies

Met onze goede doelen commissies willen wij iets terug doen voor de stad. De stad die ons zoveel geeft! En uiteindelijk ook voor het gehele land. Zo hebben wij afgelopen jaar meegedaan aan de Marathon van Amsterdam, waarbij de Mutua Marathon commissie zich heeft ingezet om samen met alle leden meer dan 150.000 euro op te halen voor KWF. Verder zetten wij ons in met Vindicat en actie. En zelfs in het buitenland, met Stichting Mara. Lees bij meer informatie over al onze goede doelen commissies.

Meer informatie

Advies commissies

Onze advies commissies helpen de bestuurlijke commissies bij hun beleid door hen advies te bieden waar nodig. Zo hebben we een financiële advies commissie, een commissie die toeziet op het algemeen beleid van de Senaat en een commissie die toeziet op de beleidsvoering van het Sociëteitscommissie bestuur.

Meer informatie

Eerstejaars commissies

Wanneer je begint als eerstejaars bij Vindicat, is het natuurlijk heel leuk om zo snel mogelijk al jouw jaargenoten te leren kennen. En hoe kan dit nou beter dan in een leuke en gezellige commissie? Er zijn diverse eerstejaars commissies, die helpen bij het promoten en voorbereiden van evenementen tot aan het helpen klussen in de Sociëteit. Op die manier ga je met een gezellige groep leden uit het eerste jaar, veel leuke dingen doen!

Meer informatie

amf.jpg

Bands

Onze vereniging is 2 hele gave bands rijk! Zij reizen het hele land af om optredens te geven, maar uiteindelijk spelen zij toch het liefst op onze mooie vereniging. Ga los op de deuntjes van de AMF Jazz band en laat je meeslepen door muziek van de VAP Vibrations. Ben jij muzikaal of zou je graag ooit in een band willen spelen? Dan is Vindicat dé vereniging voor jou!

Meer informatie