Financiële commissie

fico.jpg
Fico 22/23

ONZE LEDEN

Vindicat telt momenteel circa 2.000 actieve leden, studerend aan de universiteit of de hogeschool met bijvoorbeeld een juridische, economische medische of technische achtergrond. Kortom, veel verschillende richtingen. Daarnaast nemen onze leden al jaren enthousiast deel aan verschillende besturen, commissies, goede doelen acties en andere initiatieven en oriënteren zich op deze manier erg breed. Met de financiële commissie proberen wij de verbindende factor te zijn tussen onze leden en (voor hen) interessante producten en/of bedrijven. Er zijn verscheidene manieren om met onze leden in contact te komen. 

Activiteiten Financiële Commissie

De Financiële Commissie bestaat uit 9 leden met 3 verschillende taken. Onze activiteiten zijn onder te verdelen in het werven van acquisitie, loopbaan oriëntatie en studiebegeleiding.

Carrière evenementen

Onze carrière evenementen zijn in veel verschillende vormen te gieten en daarom ook een uitgelezen kans om in contact te komen met onze leden. We organiseren, in samenspraak met de bedrijven, inhousedagen, recruitment diners of zorgen dat onze studenten in een borrelende sfeer in contact kunnen komen met u.

Acquisitie 

Er zijn verschillende sponsoruitingen mogelijk. Via bijvoorbeeld onze social media kanalen (Instagram, Facebook en LinkedIn) of onze eigen app kunt u in contact komen met onze leden om uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen. Daarnaast, is er ook een mogelijkheid om te adverteren via posters en via een plekje in onze maandelijkse mails naar de leden of bijvoorbeeld een plekje in de Almanak. We zullen u adviseren om de beste sponsoring te kiezen voor de optimale promotie van uw bedrijf.

Contact

Mogelijkheden bespreken of vragen?  U kunt ons bereiken via fico@vindicat.nl of via 0503048081 (algemene vragen), 0503048082 (acquisitie gerichte vragen) of 0503048081 (loopbaanoriëntatie gerichte vragen). Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website
https://financielecommissie-vindicat.nl/​​​​​​​