Evenementen commissies

alfeco.jpeg
Alfeco 22/23

Alfeco

De Almanak feest commissie organiseert de Almanak uitreiking van het boek dat jaarlijks wordt uitgegeven. Daarnaast organiseren zij het varia-diner waarbij alle aanwezigen tijdens het feest varia's van elkaar kunnen insturen die op een scherm verschijnen. 

Corpschef

Deze commissie organiseert jaarlijks onder leiding van Julius Jaspers een nieuwe verfijnde editie van Corpschef! Op de finaledag staan er ieder jaar 4 teams te strijden om de befaamde titel van beste chefkok van Vindicat. Julius Jaspers beoordeeld daarbij alle kooktechnieken en kiest uiteindelijk de enige echte winnaar. 

Kermesse d'Hiver

Kermesse organiseert jaarlijks het grootste evenement van onze vereniging: Kermesse d'Hiver! Dit feest duurt drie dagen, waarbij de hele vereniging wordt verbouwd en je er niks meer van terug herkent. Daarbij is het een uitdaging om zo gek mogelijk verkleed te gaan ieder jaar! De commissie weet er elk jaar weer een waar feest van te maken en het lijkt ieder jaar weer gekker en groter te worden. 

KEI-week

De KEI-week commissie zorgt ervoor dat zowel KEI-lopers als leden zich na een zomervakantie weer warm welkom voelen in Groningen! Vijf dagen lang viert de hele stad feest en opent Vindicat haar deuren voor nieuwe studenten. De KEI-week begint met een spetterende openingsact op de Sociëteit en op de Grote Markt. Vervolgens zorgt de KEI-week commissie dat er de hele week op het pand en door de stad heen evenementen vanuit Vindicat georganiseerd worden. 

KEI-week.jpeg
KEI-week
kroegbal.jpg
Kroegbal 22/23

Kroegbal

Ieder jaar organiseert de Kroegbal commissie een gala voor de hele vereniging. Dit gala is altijd op een externe locatie en is natuurlijk chiquer dan chique. Voor het evenement trekt ieder zijn beste outfit uit de kast, gaat naar de zonnebank en zorgt voor de mooiste make-up, want je gaat er natuurlijk heen met je date! De Kroegbal commissie verzorgt alles tot in de puntjes, zodat iedereen een fantastische avond kan hebben.

Kroegmusical

De Kroegmusical is een waar creatief fenomeen, waar jaarlijks alle talenten van de vereniging in mee spelen! Soms zijn dat al de bekende talenten, maar vaak ook onontdekte talenten. Ieder jaar weet de Kroegmusical commissie weer een geweldig stuk te schrijven, waarin iedereen zijn talent kwijt kan: van dans tot toneel tot aan zang. Ben jij creatief? Dan is deze commissie echt iets voor jou!

kroegmusical.jpeg
Kroegmusical 22/23

Landenweek

Tijdens de Landenweek wordt een land gedurende twee dagen onder de loep genomen. Twee avonden lang wordt de Sociëteit omgetoverd tot een land, waarbij de mooiste versieringen worden gebruikt. Ook organiseert de Landenweek commissie altijd een benefietdiner om zo geld op te halen voor een goed doel! Afgelopen jaar was het thema bijvoorbeeld: Rio de Jalairo! 

Rondleidingen commissie

De rondleidingen commissie is voornamelijk tijdens de KEI-week actief en gedurende de Open Borrels, die tijdens de Open Dagen van de RUG en Hanze plaatsvinden. De rondleidingen commissie is er om KEI-lopers, scholieren of gewoonweg geïnteresseerden door het hele pand te begeleiden. Het pand zit vol met verhalen, tradities en historie, waar deze commissie alles over kan vertellen. Daarnaast kunnen zij jou ook een inzicht geven in hoe een borrel-avond op het pand eruit ziet door je de verschillende zalen te laten zien en te vertellen over de evenementen die daar plaatsvinden.


STG_8326.jpg

Senaatsdies

De Senaatsdies commissie organiseert de verjaardag van onze mooie vereniging op 4 februari! Daarbij organiseren zij allereerst een welverdiende en totaal verzorgde reis voor de Senaat en hen zelf. Waarna het feest bij terugkomst losbarst op de vereniging! Op 4 februari zelf is het tradititiegetrouw om een receptie te hebben en op die avond een publieke Senaatsvergadering, die eindigt met een Kroegjool op de vereniging. De Senaatsdies commissie maakt dit die dagen allemaal mogelijk!

Socciedies

De Socciedies commissie organiseert de verjaardag van ons mooie Mutua Fides en het Sociëteitscommissie bestuur op 3 maart. Namelijk, op 3 maart 1815 werd de eerste Sociëteit geopend in de herberg 'het Gouden Hooft'. De Socciedies commissie weet er ieder jaar weer een waar feest van te maken, waarbij 2 dagen goed wordt afgesloten met een heus Kroegjool voor alle leden!

SUB3D

De Subdriedaagse commissie organiseert elk jaar een driedaags feest om de culturele en sportieve subverenigingen en bittergenootschappen van Vindicat in het zonnetje te zetten! Tijdens dit feest kan iedereen zien wat Vindicat te bieden heeft op cultureel vlak. Dit zorgt voor een prachtig feest waar ieder lid met een muzikaal of ander talent zich kan laten zien! Ook wordt er ieder jaar een benefietdiner georganiseerd en een stadjersdag, waarbij wij ook teruggeven aan de stad die ons zoveel biedt! Kom tijdens SUB3D de cultuur van Vindicat proeven.

Stadsverband

Vindicat Music Festival is ons nieuwe evenement! Tijdens dit evenement zal Vindicat haar deuren openen voor de hele stad, waarbij er bandjes en artiesten van verschillende genres zullen optreden in alle zalen van de kroeg. Het is een 3-daags evenement. Vorig jaar werd er vanuit Stadsverband het grachtenconcert georganiseerd. Het mooie van dit evenement is dat wij op die manier een podium kunnen bieden aan opkomende bandjes. En natuurlijk vinden wij het heel leuk om de deuren op te gooien voor iedereen, zodat er een kijkje genomen kan worden binnen de muren van Vindicat! Deze commissie werkt keihard om de perfecte balans te vinden van verschillende genres die door de hele vereniging klinken.


SUBKermesse

De SUBKermesse commissie helpt Kermesse d'Hiver met het voorbereiden van het evenement. Het mooie aan Kermesse is dat wij alle versiering voor het evenement geheel zelf maken. SUBKermesse begeleidt dit creatieve proces en zorgt dat alles op tijd klaar is voordat het feest begint! Samen met Kermesse zorgen zij ervoor dat dit feest ieder jaar weer een groot succes is.

subkermesse.jpg
SUBkermesse 22/23

TEE

De Commissie tot eenheid eerstejaars (TEE) helpt de eerstejaars met het vormen van hun jaarclub. Zij organiseren aan het begin van het jaar iedere week borrels, TEEsyts (diners) en andere leuke activiteiten zoals panna-toernooitjes, een optreden van een volkszanger en sieraden maken, zodat de eerstejaars de kans krijgen om hun jaargenoten te leren kennen! Clubvormen is een heel leuk proces, waarbij je nieuwe vrienden voor het leven maakt! Als er problemen zijn kun je altijd bij de TEE terecht. Zij ondersteunen alle eerstejaars in dit proces.

TEE.jpg
TEE 22/23
Vindicat-Kickboksgala-451.jpg

Gladiatoren van het Noorden

Tijdens dit evenement gaan onze leden de strijd aan met elkaar in de boksring tijdens een extern evenement! Bijna 100 leden beginnen 3 maanden van te voren met trainen om tegen elkaar te kunnen boksen tijdens Boksgala! Die avond zullen alle leden kijken naar de boksgevechten en eindigt de avond euphorisch met een bekende artiest en een groots feest. De commissie helpt zowel met het begeleiden van alle boksers als het organiseren van het evenement.