Vindicat studenten halen ruim 50.000 euro op voor Het Jeroen Pit Huis!

Vindicat studenten halen ruim 50.000 euro op voor Het Jeroen Pit Huis!

Afgelopen weekend heeft de Kermesse d’Hiver commissie van Vindicat een veilingdiner voor het goede doel Het Jeroen Pit Huis georganiseerd. 

 

Het Jeroen Pit Huis is een zogenaamd transitiehuis dat ervoor zal zorgen dat de enorme overstap van ziekenhuis naar huis voor chronisch, ernstige zieke kinderen makkelijker, veiliger en bestendiger wordt. Het betreft een volledig nieuw zorgconcept waarbij, in een prettige huiselijke setting, het hele gezin gaat leren om te gaan met de ziekte van het kind en waar er ook aandacht zal zijn voor de veelal andere problemen in het gezin die zijn ontstaan door het feit dat een dochter / zoon / zusje / broertje zo ziek is. Het gezin komt tijdelijk te wonen in het Jeroen Pit Huis en zal worden omringd door de beste zorg op medisch, verpleegkundig en psychosociaal gebied. Het Jeroen Pit Huis wordt op het moment gebouwd op het terrein van het Amsterdams UMC (www.hetjeroenpithuis.nl). 

 

Bij dit evenement waren er ongeveer 90 reünisten van Vindicat aanwezig die bijgedragen hebben aan de uiteindelijke opbrengst van ruim 50.000 euro! De initiatiefnemers van Het Jeroen Pit Huis, Emilie en Clara van Karnebeek, waren aanwezig om de cheque in ontvangst te nemen. Het opgehaalde bedrag zal gaan naar de bouw van het huis. 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen