Vindicat kleurt Groningse verzorgingstehuizen Oranje met Anthurium planten op Bevrijdingsdag

Ouderen worden het hardst getroffen door de coronacrisis, zij moeten veelal binnen blijven en kunnen weinig tot geen dierbaren zien in deze tijd. Om die reden hebben wij in samenwerking met het vrijwilligersinitiatief Gewoon Mensen een bloemenactie georganiseerd op Bevrijdingsdag. Wij zijn bij 7 verzorgingstehuizen in en rondom Groningen langs geweest om anthurium planten te leveren.

Met deze actie willen wij ouderen een hart onder de riem steken tijdens Bevrijdingsdag. Aan deze groep mensen heeft Nederland haar 75 jaar vrijheid te danken. Verdelingsbedrijf Dümmen Orange leverde 1.000 oranje anthurium planten in witte sierpot voor deze actie. Dankzij de planten en de inzet van de studenten is een grote groep ouderen op deze speciale dag in het zonnetje gezet.

In deze tijden van de Coronacrisis, dragen Groningse studenten graag hun steentje bij.  Gewoon Mensen brengt mensen die hulp nodig hebben in contact met mensen die hulp kunnen bieden. Via het platform staan duizenden studenten door heel Nederland klaar.

Vindicat wil al haar partners die deze actie mogelijk hebben gemaakt bedanken:

Pouwrent, Dümmen Orange, en GewoonMensen.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen