Mutua’s Finest

Mutua’s Finest

Wat is Mutua’s Finest?

Op zaterdag 15 mei zal de allereerste editie van Mutua’s Finest plaatsvinden. Tijdens dit nieuwe evenement zullen ondernemende studenten de kans krijgen om hun bedrijfsplan te ontwikkelen onder begeleiding van coaches, trainingen en interactieve workshops. Na een intensief selectieproces zullen vijf teams de eer krijgen om hun idee te pitchen op de grote finaledag. Dit is de dag dat de teams gaan strijden voor de prijzenpot van €10.000 om in hun onderneming te investeren! De winnaar zal op deze dag bepaald worden door vijf juryleden, bestaande uit jonge en oude ondernemers, investeerders en andere professionals en “de raad van 27” die hun stem uit mogen brengen. Deze dag zal een waar spektakel worden met inspirerende sprekers, een presentator en natuurlijk het moment suprême waarop de winnaar bekend gemaakt zal worden. 

Locatie

Op het moment van schrijven zijn wij druk bezig met het kiezen tussen meerdere locaties. 

Voor oud-leden/ reünisten

Tijdens de afgelopen corona-tijden zijn de studentenbedrijfjes als paddenstoelen uit de grond geschoten. En daarom, in het kader van cultuurverandering, is er dit jaar besloten om het evenement Mutua’s Finest te organiseren. Deze ondernemerswedstrijd heeft als doel om ondernemende studenten een kans te bieden. Het gehele evenement zal op 15 mei middels een livestream ook te zien zijn voor oud-leden, deze link zult u tegen die tijd in uw mail ontvangen. Daarbij is er gestart met de verkoop van het boekje “De schatkaart naar het Goudkantoortje” waarmee u middels een kleine bijdrage alle ideeën en het dagprogramma van 15 mei in de bus krijgt. Hierdoor kan u precies zien wanneer u even naar de livestream toe moet.

Daarbij hebben wij de “raad van 27” in het leven geroepen. Deze raad zal bestaan uit 27 oud-leden die op de dag zelf een stem kunnen uitbrengen op hun favoriete deelnemer. De deelnemer met de meeste stemmen van de “raad van 27”, zal hiermee meteen 1 jurystem voor staan op de rest. Interesse? Voor €118,15 bent u een exclusief lid van de “raad van 27”.

Voor zakelijke samenwerkingen

In deze COVID-19 tijden is het natuurlijk erg moeilijk om een evenement neer te zetten, zeker aangezien wij geen kaartverkoop en horeca opbrengsten kunnen genieten. Daarom zijn wij ook hard op zoek naar bedrijven die met ons willen samenwerken. Wij kunnen veel promotiemogelijkheden bieden, neem voor meer informatie vooral contact op door een mail te sturen naar mutuasfinest@vindicat.nl of te bellen naar +31 6 37 41 01 37 (Lotte Pröpper) of +31 6 37 31 03 02 (Daan Boogaard). 

Veel gestelde vragen

Wie mogen meedoen aan de wedstrijd?

Zowel startups alsnog niet zo ver uitgewerkt ideeën mogen meedoen aan de wedstrijd. De kandidaten zullen begeleid worden door coaches in dit proces. Verder is het geen probleem als bijvoorbeeld jouw compagnon niet lid is bij Vindicat.

Hoe zal het evenement plaatsvinden m.b.t. COVID-19?

Op 15 mei zal er publiek aanwezig mogen zijn aan de hand van de regelgeving die op dat moment geld. Er zal hoe dan ook een livestream zijn waar zowel leden als oud-leden naar kunnen kijken. Oud-leden zullen hiervoor tegen die tijd een link toegestuurd krijgen.

Contact

Mail: mutuasfinest@vindicat.nl

Check onze instagram om up-to-date te blijven! → https://www.instagram.com/mutuasfinest/

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen