Introductietijd commissies

CTTIT

De Commissie Tot Toezicht Introductie Tijd stelt in overleg met de Senaat beleidslijnen en een hiermee samenhangend programma voor de Introductietijd op. De Introductietijd duurt 12 dagen tussen de KEI-week en de start van het Academisch jaar. Het doel van de Introductietijd is om aspirant-leden de vereniging in een korte tijd te leren kennen. Hiertoe kunnen 5 doelen worden geformuleerd; kennisoverdracht, enthousiasmeren, horizontale integratie, verticale integratie en bewustwording.

In deze periode bouw je een band op met je jaargenoten en maak je kennis met de  rijke geschiedenis, de omgangsnormen en tradities van Vindicat. Tevens kom je in contact met onze substructuren, huizen, sport- en culturele subverenigingen. Daarnaast je in deze tijd ook veel informatie over je studie en wordt je wegwijs gemaakt in Groningen.

Commissiegenoten: Rogier Mulder, Fien Loman, Nivine de Jong, Adriaan de Haan, Huib Wesselman, Quinten van Schaijk, Victor Houtman, Janneke Bennen, Sara Marijnissen, Rose Leijdesdorff.

CTTIT.jpg
Controle.jpg

Controle

De Controle ondersteunt de CTTIT tijdens de Introductietijd in de zomer. Dit is een groep van 6 tweedejaars die vooral een fantastische zomer met elkaar en de CTTIT meemaken. Zij zijn verantwoordelijk voor de administratie en springen bij overal waar nodig. Deze groep wordt veelal heel hecht en komt jaarlijks weer bij elkaar tijdens de Introductietijd in de zomer. 

Commissiegenoten: Emma Duthler, Bart van der Kleij, Maxime Evers, Chris van de Broek, Isabelle Cox, Bas Ruys.

CTTEA

De CTTEA organiseert tijdens de IT alle zaalavonden. Met hun leuke activiteiten zorgen zij voor de verticale integratie van aspirant-leden en ouderejaars. Door de CTTEA krijgen de aspirant-leden een goed beeld van normale zaalavonden en ook van de vereniging! Afgelopen jaar organiseerden zij onder andere, de corpsouder borrels, waarbij ouderejaars met hun "corpskind" gingen chillen en zij alle vragen konden beantwoorden! Daarnaast organiseerden zij vele spellen en activiteiten, waarbij de verticale integratie bovenaan stond. 

Commissiegenoten: Melanie Hamming, Philippine Baartmans, Tom Lieverse, Tijmen de Rijcke, Wibien Scheltema, Merel Rijsbosch, Jord van der Sluis, Job van Dooren.

CTTEA.jpg
Foetencabaret.jpg

Foetencabaret

Deze getalenteerde groep zet ieder jaar een pracht van een voorstelling neer aan het einde van de Introductietijd! Al het creatieve wordt uit de kast getrokken, waarbij een hilarisch stuk geschreven wordt dat geheel gespeeld zal worden door onze nieuwe eerstejaars. Voor de IT houden zij audities onder alle aspirant-leden en tijdens de IT leren zij dan het hele stuk aan de groep meest getalenteerde van dat jaar! Aan het eind van de IT wordt dit stuk dan gespeeld, waarbij alle leden welkom zijn! Dit is altijd een prachtige afsluiten van de Introductietijd in de zomer.

Commissiegenoten: Fee Damen, Barthold Hooft Graafland, Teun Keyzer, Julie Koolen, Pien Belle, Adriaan Zoetmulder, Gijs Verkooijen, Fiek Römer, Samuel ter Haar, Tijne van Neerbos, Isabelle de Boer, David Verweij. 

IT-begeleidingscommissie jongens

Deze eerstejaars commissie, is een commissie die de CTTIT ondersteunt in hun werkzaamheden. Zij helpen bij alles waar mankracht voor nodig is, springen bij bij het aanmelden tijdens de IT en het is vooral ook een hele gezellige groep eerstejaars! Afgelopen jaar werden zij de Ketelbinkies genoemd, vanwege het thema van de IT: Klaar om te wenden, Ree!

Commissiegenoten: Joris van de Sande, Kick van der Niet, Pieter Dahmen, Koen Geelen, Arthur Dekker, Doke Goderie, Jochem Broek, Stijn Brekveld, Bram Hendriksz, John Boom, Stijn Pierie, Beer Oldenhof.

IT-begeleidingscommissie_jongens.jpg
IT-begeleidingscommissie_meisjes.jpg

IT-begeleidingscommissie meisjes

Deze eerstejaars commissie, is een commissie die de CTTIT ondersteunt in hun werkzaamheden. Zij helpen bij de inschrijvingen, springen bij bij het aanmelden tijdens de IT en helpen overal waar nodig. Zij worden gezien als de zonnetjes van de IT, omdat zij met hun goede humeur iedereen weer blij maken! Afgelopen jaar werden zij de Santa Maria's genoemd, vanwege het thema van de IT: Klaar om te wenden, Ree!

Commissiegenoten: Giulia Weijerman, Mylene van Schaijk, Jooske van Gemert, Isa Peters, Lieke Wansink, Florianne Leautier, Annemijn Keizer, Fay van Dam, Suzie van Neerbos, Joyce Bleize, Do Diepenveen, Florentine Beelaerts van Blokland.

IT-journalisten

Ben jij goed in foto's maken en gaat er nooit iets aan jou voorbij? Dan is de IT-journalisten iets voor jou. Zij maken de foto's tijdens de Introductietijd en zorgen dat alles op beeld staat. Deze foto's zijn vooral bedoeld voor ons jaarlijkse boek, de Almanak, waarin een mooi verslag van de Introductietijd komt te staan.

Commissiegenoten: Lisa Nieuwenhuijs, Jente Koot, Josephine Dulack, Lucas Russel.

IT-journalisten.jpg
Parade.jpg

Parade

De Parade organiseert ieder jaar een grootse chiquedag tijdens de Introductietijd voor al haar huidige leden. Een waar feest, waarbij iedereen zijn chiqueste outfit uit de kast tovert om heerlijk in het zonnetje wat rosé te drinken. Verder organiseren zij de Huizenmarkt tijdens de IT, waarbij alle aspirant-leden langs alle Vindicat huizen gaan om in de vorm van een markt.

Commissiegenoten: Hugo van Imhoff, Auke Knigge, Rosa Lubbers, Zoë den Bieman, Tess Paardenkoper, Job Key, Bas Spijkerboer, Dani Snapper.

Witte Raad

De Witte Raad is de medische begeleidingscommissie van de Introductietijd. Zij dragen de verantwoordelijkheid voor het welzijn en gezondheid van de aspirant leden. In deze commissie zitten voornamelijk geneeskunde, verpleegkunde en psychologie studenten.

Commissiegenoten: Juke de Planque, Robine Stradmeijer, Julie Guicherit, Dune Wouters, Anna Bigot, Rebecca Hietink, Doortje Smeets, Ufuk Baldan, Bas Lenters, Mathijs Han, Vincent Kambakhash, Daan de Kort.

Witte_Raad.jpg