Eerstejaars commissies

Advertencie

De Advertencie is de eerstejaars commissie die verantwoordelijk is voor de promotie van onze grote evenementen. Zo reizen zij vlak voor ons grootste evenement Kermesse d'Hiver af per partybus naar andere steden om daar dit driedaags feest te promoten! Daarbij is deze commissie heel erg leuk, omdat je met heel veel jaargenoten samen dit soort avonden meemaakt. Ook helpen zij bij de voorbereidingen en tijdens onze Open Vindicatfeesten.

Mond-tot-Mondreclame-1.jpg
Schermafbeelding_2020-03-25_om_19.30.54.png

MEC

De Meisjes Evenementen Commissie bestaat uit 10 meisjes uit het eerste jaar en valt onder leiding van de abactis van het Sociëteitscommissie bestuur. Over het algemeen helpen zij bij verschillende evenementen van Vindicat. Maar wat deze commissie vooral heel leuk maakt, is dat je iedere maandag samen eet op de kroeg (als enige eerstejaars) en dat je 9 andere meisjes heel erg goed leert kennen buiten je eigen clubgenoten! Na het eten trekken zij zich terug naar de Magna Pete, waardoor de jongens van de Proco altijd razend benieuwd zijn naar wat zich daar zoal afspeelt!

Proco

De Projectcommissie is een eerstejaars commissie die de Inventaris uit het Sociëteitscommissie bestuur ondersteunt in zijn werkzaamheden. Zij zorgen ervoor dat het pand er prachtig bij staat en zij zijn niet vies om hun handen uit de mouwen te steken. Samen met onze kluskeizer Harry Poelma en de Inventaris, klaren zij iedere klus. Ajeto! En natuurlijk drinken zij ook iedere maandag een lekker biertje samen op de kroeg.

Proco.jpg