Statement n.a.v. gebeurtenis...

11 maart 2023

17.50

Zaterdagmiddag zijn wij op de hoogte gebracht van een situatie die zich heeft afgespeeld op een studentenhuis waar Vindicat-leden wonen. Wij zijn ontzettend geschrokken van het bericht. Laten wij voorop stellen dat wij dit gedrag uitermate beschamend en onthutsend vinden. Wat er hier is gebeurd kan absoluut niet. Gelukkig zijn de dieren...

Lees meer →

Laatste nieuws

Meer nieuws

De oudste studentenvereniging van het land

Vindicat atque Polit is al meer dan 200 jaar een studentenvereniging die met haar tijd mee gaat. Met meer dan tweeduizend actieve leden is Vindicat één van de grootste en de oudste studenten vereniging van Groningen en bevindt zij zich op de mooiste locatie van de stad, namelijk de Grote Markt.

Meer informatie

Schermafbeelding_2020-04-01_om_12.06.10.png
STG_8198.jpg

Vriendschappen voor het leven

Bij Vindicat ontstaan vriendschappen voor het leven. Leer vanaf moment één nieuwe mensen kennen met wie jij een onvergetelijke studententijd tegemoet gaat, welke je je hele leven bij zal blijven. De hechte substructuren die de vereniging kent, leggen de basis voor schitterende vriendschappen en de studententijd van je leven!

Meer informatie

Grootste feesten

Het hele jaar door vinden er geweldige evenementen plaats. Van Vindicat Masters of Darts tot Buitenspelen tot een drie-daagse Kermesse d'Hiver, niks is te gek en alles kan grootser. Om die reden staat Vindicat bekend om zijn grenzeloze gezelligheid en mogelijkheden!

Meer informatie

DSC_5528.jpg
11_juli_OHD__kerk__feest_high-res-62.jpg

Haal alles uit je studententijd!

Wees ambitieus en ontwikkel jezelf tijdens je studententijd. Bij Vindicat hebben we meer dan 50 commissies en 25 subverenigingen, waar jij je tijdens je studententijd kunt ontwikkelen! Daag jezelf uit en wees ambitieus. Daarnaast tonen de statistieken aan: de kans dat een gemiddeld lid van Vindicat zijn of haar studie tot een goed einde brengt is bijna 100%. Vanwege BSA is de Academische Raad in het leven geroepen om alle eerstejaars studiebegeleiding te bieden. Lees meer over jouw kansen om je talenten bij Vindicat te ontplooien.

Meer informatie

Vindicat helpt!

Naast al onze evenementen en feesten zet Vindicat zich grootschalig in voor de stad Groningen en minderbedeelden uit de buurt. Hiermee willen wij iets terugdoen aan de stad die ons zoveel biedt! Om die reden hebben wij meerdere commissies en de stichting Vindicat fonds, om dit alles mogelijk te maken. Zie meer informatie over onze projecten! 

Meer informatie

Schermafbeelding_2020-04-01_om_12.24.42.png