Stadsverband 2023

Het is bijna zover: 26 en 27 mei is het tijd voor STADSVERBAND! Samen met 9 studenten van de Rijksuniversiteit Groningen organiseren wij een GRATIS evenement dat bedoeld is voor alle inwoners van Groningen!!

Symposium 26 mei 

Vrijdag 26 mei organiseren wij van 19:00 tot 21:30 een symposium in de Akerk dat in het teken zal staan van de saamhorigheid tussen Groningse inwoners. De kerk zal daarna nog tot 00:00 open blijven dus blijf vooral hangen onder het genot van een drankje en muziek!  De sprekers zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

Kom langs en ontdek Vindicat 27 mei


Op 27 mei worden de deuren van onze sociëteit geopend voor iedereen, van 11:00 tot 17:00! Er zullen rondleidingen gegeven worden, die worden afgesloten op ons dakterras waar iedereen van harte uitgenodigd is om te lunchen! Verder zal er ook nog een markt zijn genaamd HAND IN HANDEL, waar verschillende jonge ondernemers uit Groningen de kans krijgen om hun bedrijf te laten zien aan hun mede Groningers. 

Stadsverband is bedoeld om de stadjers en studenten dichter bij elkaar te brengen, hierdoor is iedereen dus van harte welkom op het symposium en op onze sociëteit. De toegang zal dan ook gratis zijn, dus kom vooral even langs!


Heb je een vraag? Stuur gerust een mailtje naar secunda@vindicat.nl 

Flyer.jpg
WhatsApp_Image_2023-05-25_at_13.21.33.jpeg
Programma Symposium