Mutua Marathon, Vindicat rent voor KWF

Mutua Marathon, Vindicat rent voor KWF

Op 20 oktober 2019 rennen wij de TCS Amsterdam Marathon om geld op te halen voor KWF. Op het moment staat de teller al op 820 deelnemers!! Wil jij ook met ons mee rennen? Meld je dan aan via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdHIsHrws82PTRUViJB5iK0m_McujVb9qS-MeF0QlBSmsKJkA/viewform?usp=sf_link

Er zijn 3 afstanden waartussen je kunt kiezen:
o TCS Amsterdam Marathon - 42,2 km
o Mizuno Halve Marathon - 21,1 km
o TCS 8 KM - 8 km

Om je deelname te verzekeren, moet je je nog inschrijven via de officiële website: http://tcsamsterdammarathon.lechampion.nl/inschrijven/

Ons doel is om €100.000 euro op te halen!

Wij hebben gekozen om het bedrag te doneren aan een onderzoek naar immuuntherapie. In 2018 hebben twee grondleggers van immuuntherapie bij kanker de Nobelprijs voor Fysiologie of Geneeskunde ontvangen. Immunotherapie is een behandeling bij kanker, welke in de toekomst een hele grote rol zal gaan spelen. Het betreft een innovatieve behandeling die nu steeds meer als 4e pijler naast chemotherapie, bestraling en operatie wordt ingezet. Bij een behandeling met immuuntherapie bij kanker wordt het immuunsysteem van de patiënt gebruikt om de kankercellen aan te vallen. Immuuntherapie is een veelbelovende therapie die nu al voor een aantal vormen van kanker spectaculaire resultaten laat zien. In de toekomst zal deze behandeling voor de meeste kankersoorten effectief zijn. 

Het hele jaar zullen wij verschillende evenementen organiseren met betrekking tot de Mutua Marathon. Je kunt ons volgen via de Facebook groep 'Mutua Marathon - Vindicat rent voor KWF' of via ons instagram account 'mutuamarathon'. 

Om ons doel van €100.000 euro te bereiken zijn wij op zoek naar sponsors en/of donateurs. Wij bieden verschillende sponsormogelijkheden aan zoals naamsbekendheid via onze social media kanalen of een bedrijfslogo op de hardloopshirts. Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking, kunt u mailen naar secunda@vindicat.nl. 

We hopen u allen te zien op 20 oktober aan de start of als aanmoediging aan de zijkant! 

Inloggen