Evenementen

Gedurende het jaar worden er op Vindicat veel uiteenlopende activiteiten en evenementen georganiseerd voor en door alle leden. Hieronder een kort overzichtje van de evenementen die er zoal zijn. 

Kermesse d’Hiver

Dit spectaculaire 3-daagse feest staat volledig in het thema van verkleden. De hele sociëteit wordt onherkenbaar omgetoverd. Alle leden komen met hun jaarclub en huis verkleed in het thema van de Kermesse van dat jaar.

Almanakuitreiking

Ieder jaar wordt er een almanak gemaakt door de Almanak commissie. In een almanak staat een verslag van de gebeurtenissen op de vereniging van dat jaar. Het is een dik boek met stukjes en foto’s over alle jaarclubs, huizen, disputen en andere leuke dingen. De uitreiking gaat altijd gepaard met een groot feest.

Kroegmusical

De Kroegmusical doet jaarlijks vele monden openvallen: dit is hét moment waarop de leden van Vindicat laten zien welke talenten zij in huis hebben. Omringd door een mooi decor brengen dansers en musicalsterren een onvergetelijke voorstelling ten tonele. Dit is een spectaculaire avond die je niet mag missen!

Landeweek

Tijdens de Landeweek wordt een land gedurende twee dagen onder de loep genomen. Overdag vinden er verschillende lezingen en optredens plaats en 's avonds is er een groot feest!

Kroegbal

Eén keer per jaar is er op locatie een fantastisch gala, waar alle leden met hun date heen komen. Elke club organiseert een dagprogramma en een diner, om vervolgens tot in de vroege uurtjes te feesten op het gala.

Sub3Daagse

De Sub3D is een 3-daags cultureel festival met onder andere cabaret, een talentenjacht met onze eigen leden, spetterende optredens en een terras voor de sociëteit. Ook geven alle subverenigingen een borrel. 

Vindilympics

Dit is een sporttoernooi midden op de Grote Markt, waar leden hun sportieve kant kunnen laten zien. Op de Grote Markt worden de meest uiteenlopende sporten uitgezet. Aansluitend is er een groot eindfeest op de sociëteit.

Buitenspelen

Voor één dag laten we de Kroeg achter ons, om ons te begeven naar een externe, geheime locatie waar in de buitenlucht een fantastisch feest los barst. Dit gloednieuwe evenement staat in het teken van zon, strand en muziek.

Vindicat Masters of Darts

Vindicat Masters of Darts is het jaarlijkse georganiseerde intercorporale darttoernooi. Dit jaar reizen Co Stompé, Dirk van Duijvenbode, Wayne Mardle en Jelle Klaasen af naar Groningen om er een waar festijn van te maken. 

KEI-week

Tijdens de KEI-week staat heel Groningen elk jaar weer op zijn kop! De KEI-week is de algemene introductieweek voor alle aankomende eerstejaars studenten in Groningen. Het is de perfecte gelegenheid om de stad en alle studenten verenigingen te leren kennen. De KEI-week zal aankomend jaar plaatsvinden van 12 t/m 16 augustus. Op zondag 11 augustus organiseren wij een pre-KEI feest, mis het niet! Tijdens de KEI-week is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor Vindicat. Voor meer informatie ga naar www.lidwordenvindicat.nl 

Inloggen