Transparancie

In de zomer van 2015 is de Transparancie opgericht met twee voornamelijke doelen:

1. De Senaat, de Soccie en het GMAK helpen met het automatiseren van een overzichtelijkere weergave van de financiën:

Aangezien het financiële systeem van Vindicat erg complex is, kost het elke maand veel tijd om deze financiën overzichtelijk weer te geven. Afgelopen half jaar hebben we, samen met de Fiscus Primus, een systeem gebouwd om sneller inzicht te krijgen over deze financiën. Ondanks dat het systeem al wel gebruikt wordt, zijn we nog steeds bezig met het aanpassing en verbeteren van dit systeem.

2. Het transparanter maken van Vindicat voor haar leden:

Sinds een aantal jaar is er een toenemende vraag naar een inzicht van de uitgaven, (denk hierbij bijvoorbeeld aan de HO schade vermeld op je beer). Terwijl veel leden wijzen op laksheid en slordigheden zit dit vaak een stuk ingewikkelder in elkaar. De Transparancie is de schakel tussen de Senaat en de leden om financiën en andere zaken duidelijker weer te geven voor de leden.

Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe ideeën om de kroeg te kunnen verbeteren. Heb jij een idee of vind jij dingen onduidelijk, schroom dan niet om contact op te nemen met iemand van de Transparancie of laat je idee/opmerking achter in de Vindicat ideeënbox.

Inmiddels is de Transparancie gegroeid tot een commissie van 6, maar wij zijn nog altijd op zoek naar enthousiaste leden die ons hierbij willen helpen. Mocht jij hierin geïnteresseerd zijn, neem dan contact op met Pieter van der Wal (06-50613221).

Huidige leden Transparancie:

Pieter van der Wal

Sybren Noordraven

Kimberly Voest

Bas Weijerman

Sikander Kraaijeveld

Sam Bulder

Inloggen