Symposium

In het oude Griekenland was een symposium en eet- en drinkgelegenheid met vrolijke conversatie of met een serieuze discussie over een bepaald thema. In het noordelijke Groningen is zo een Symposium nog jaarlijks te vinden op Vindicat.

Elk jaar kiest een (nieuwe) Symposium-commissie een actueel thema die relevant is voor alle leden. Afgelopen jaar was het thema “The Roaring Twenties: Voorbereid een nieuw en veelbewogen decennium in”, waarbij er sprekers waren zoals Frits Sissing, Onno Ruding en Annemiek Fentener van Vlissingen.

Dit jaar luidt het thema “Social Media: Wat is Waar?” en zal de invloed van Social Media op de politiek, de journalistiek en de mens als individu besproken worden. Met topexperts op het gebied van Social Media en Arthur Umbgrove als dagspreker, belooft het weer een enerverende en inspirerende dag te worden.

Dit jaar zal het evenement plaatsvinden op de renbaan in het Stadspark en zal na een middag vol sprekers de wijnflessen geopenend voor de aansluitende Chique middag, zodat er net als in de Oud Griekse tijden nagepraat kan worden over het thema van de dag.

Inloggen