Senaatsdies

4 Februari 1815 is de oprichtingsdatum van Vindicat. Om dit te vieren is ieder jaar op 3,4 en 5 Februari de Dies Natalis. Dit betekent dat er drie dagen lang een gigantisch feest zal worden georganiseerd.
Samen met 5 anderen (drie jongens en drie meisjes), allemaal tweedejaars, ben je verantwoordelijk voor deze drie mooie dagen. 3 Februari staat altijd in het teken van een externe dag. Jij en je commissie hebben voor deze dag een heel programma gemaakt, zo zijn wij vorig jaar gaan varen over het IJsselmeer om vervolgens in Amsterdam te gaan borrelen en dineren. Na een lange nacht zul je in de ochtend weer in Groningen arriveren.
Deze tweede dag staat in het teken van de receptie en een diner met de Senaat op de kroeg. Weinig slapen om weer vroeg (met haring) de Groningse Martinitoren te beklimmen. 5 Februari staat in het teken van het Vip-Vap Diner, een diner waar alle Senaatscommissies worden uitgenodigd. Deze drie dagen zijn geweldig om te mogen organiseren en bovenal zelf mee te maken!


 

Inloggen