Controle

Controle

De Controle is een ondersteunend orgaan van de Commissie Tot Toezicht Introductie Tijd. Deze commissie bestaat uit 3 jongens en 3 meisjes die gedurende de introductie tijd verschillende taken uitvoeren. Deze taken variëren van administratieve werkzaamheden tot het op de gewenste manier bij elkaar houden van de aspirant leden met als doel de introductie tijd strak en zo georganiseerd mogelijk te laten verlopen.

Deze commissie bestaat uit zes functies. Om te beginnen heb je de praeses, deze persoon is de belangrijkste schakel in de communicatie tussen de Controle en de C.T.T.I.T. Daarnaast is de meest verantwoordelijke functie Medisch, deze persoon is de vertrouwenspersoon van de groep bij wie de aspirant leden ten alle tijden hun vertrouwelijke zaken kwijt kunnen. Dan heb je nog vier functies te gaan die bestaan uit een functie ‘fiscus’ die de financiële taken op zich neemt. De functie ‘mappen’, die de administratie van alle aspirant leden in mappen bijhoudt. En de laatste twee functies zijn die van computer 1 & 2, die alle schema’s van de verschillende activiteiten die tijdens de introductie tijd plaatsvinden digitaal bijhouden.

De Controle is actief tijdens de gehele introductietijd. Daarnaast is er voordat de ontgroening begint ongeveer twee weken aan voorbereiding nodig. Bij elkaar neemt deelname aan deze commissie ongeveer een maand in beslag.

De Controle is machtig,
De Controle is gaaf,
De Controle is prachtig,
En de foeten zijn braaf!

Inloggen