STUDENTENKAMERS GEZOCHT VOOR STUKAFEST 2014

04 nov 2013

Een knallend optreden tussen de kratjes bier en studieboeken, een intieme literaire voordracht onder een hoogslaper of een cabaretier aan de eettafel? Het is allemaal mogelijk op jóuw kamer tijdens StuKaFest 2014! Het studentenkamerfestival vindt plaats op donderdag 20 februari!

Wil jij jouw (huis)kamer opgeven? Het liefst ligt deze dan dichtbij het centrum: binnen de grachten of maximaal 10 minuten fietsen vanaf de Grote Markt. Er passen op z’n minst 15 mensen in en de kamer is minimaal 18m2 groot. Vanaf zo’n 30m2 is ideaal voor grotere acts. Tijdens de avond mag je bier,fris en wijn verkopen voor €1.

Dus: lijkt het jou gaaf om tijdens StuKaFest 2014 je kamer beschikbaar te stellen voor een fantastische act? Meld je dan snel aan door een mailtje te sturen naar groningen@stukafest.nl met wat basisinformatie over jouw kamer en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Meld je in iedere geval aan voor maandag 11 november. Het belooft weer een spetterend festival te worden met bijzonder leuke acts, dus geef je op!
 

« terug naar het nieuwsoverzicht
Inloggen