Radio 538 voor War Child vrijdag 22 maart

19 mrt 2013

Radio 538 houdt van 22 maart tot en met 29 maart een benefietactie om geld in te zamelen voor War Child.

Op vrijdag 22 maart 2013 wordt vanaf de Grote Markt in Groningen het startsignaal gegeven voor de actie ‘538 voor War Child’. DJ’s van Radio 538 zullen van 06.00 uur to 23.00 uur live uitzenden en er zullen diverse artiesten, waaronder ‘Handsome Poets’ en ‘Leona & het Metropole orkest’, optreden.
Marketing Groningen organiseert in samenwerking met haar partners in dit kader een speciaal ‘War Child’ café op het dak van het Informatiecentrum/VVV op de Grote Markt. Vanuit het café hebben bezoekers uitstekend zicht op alle activiteiten op de Grote Markt en kun je er ontbijten, lunchen of wat drinken en de optredens van bekende artiesten op de Grote Markt bekijken.

Wil jij aanstaande vrijdag ook in actie te komen voor War Child? Kom dan ontbijten in het speciale ‘War Child’ café op het dak van het VVV kantoor op de Grote Markt! Het ontbijt zal plaatsvinden van 07:00 uur tot 11:00 uur en zal worden verzorgd door ’t Feithhuis. De kosten voor het ontbijt bedragen €15,-. Aanmelden kan via abactis@vindicat.nl, dan reserveren wij een plek voor je!
 

« terug naar het nieuwsoverzicht
Inloggen