Persbericht: Reactie bestuur Vindicat n.a.v. berichtgeving Sikkom.nl inzake Sushi Mall en G.S.R.C.

11 sep 2017

Betreft: Reactie Vindicat naar aanleiding van berichtgeving Sikkom.nl inzake Sushi Mall

Het bestuur van Vindicat is geschrokken van de berichtgeving op sikkom.nl. Naar aanleiding van de berichtgeving zijn wij direct een onderzoek gestart naar de gebeurtenissen op zondag 3 september in de Sushi Mall in Groningen.

Uit gesprekken met meerdere bedrijfsleiders komt niet naar voren dat de restaurantgasten zich ernstig hebben misdragen. Er is volgens het restaurant geen sprake van schade en de leden van Vindicat zijn volgende keer gewoon weer welkom.

Echter vinden wij het erg belangrijk om de gehele waarheid boven tafel te krijgen. Uit contact met de politie die – volgens de bedrijfsleiding van het restaurant – door omwonende is opgeroepen, blijkt dat de politie ter plaatse is geweest als gevolg van een geluidsoverlast melding voor het restaurant. Na een gesprek met de overlastgevers is verzekerd dat de overlast zou stoppen, hierna zijn er geen verdere meldingen door de politie ontvangen. We zullen de huisoudsten van de aanwezige Vindicat huizen in de loop van de ochtend spreken om ook van hen een reflectie op de avond te krijgen.

Als uit deze gesprekken of uit andere aanvullende informatie alsnog blijkt dat leden van Vindicat zich buiten onze vereniging dusdanig hebben misdragen, zullen er alsnog gepaste maatregelen volgen.


 

Betreft: Reactie Vindicat naar aanleiding van berichtgeving Sikkom.nl inzake G.S.R.C.

Het bestuur van Vindicat is geschrokken van de berichtgeving op sikkom.nl. Naar aanleiding van de berichtgeving zijn wij direct een onderzoek gestart naar de gebeurtenissen op donderdag 7 september rondom het clubhuis van G.S.R.C.

Uit gesprekken met het bestuur van G.S.R.C. blijkt dat er miscommunicatie was tussen G.S.R.C. en G.R.C. over de ingebruikname van de locatie op donderdagochtend. Vrouwelijke Vindicat leden hadden twee dagen een slaapfeest en waren niet op de hoogte dat op donderdagochtend de kleedkamers beschikbaar moesten zijn voor een andere partij. Als gevolg van de nog niet opgeruimde rommel heeft het sportpark de schoonmaak op zich genomen. De aanwezige Vindicat leden hebben donderdagochtend in overleg met hen meteen aangegeven de kosten van deze schoonmaak, vanzelfsprekend, op zich te nemen.

Echter vinden wij het belangrijk om de gehele waarheid boven de tafel te krijgen. Er is gister initieel contact geweest met het sportpark, waarbij Vindicat graag verder in gesprek gaat om te reflecteren op de situatie. Ook wilt Vindicat graag in contact komen met de schoonmakers van dienst om hun beoordeling van de situatie te horen.

Als uit deze gesprekken of uit andere aanvullende informatie alsnog blijkt dat leden van Vindicat zich buiten onze vereniging dusdanig hebben misdragen, zullen er alsnog gepaste maatregelen volgen.

« terug naar het nieuwsoverzicht
Inloggen