Vindicat KEI-week 2016: de inschrijvingen zijn geopend!

10 aug 2016

Na een heerlijk zomervakantie staat de KEI-week alweer bijna voor de deur! Er staan waanzinnige activiteiten op het programma en een line-up met grote namen, zoals: Kav Verhouzer, Donnie en de jongens van Dirtcaps. Hiernaast organiseren wij een Silent disco boattour en rijdt er een golfkarretje door Groningen om je naar Vindicat te brengen. Kortom, voor ieder wat wils!

Wij trappen de week op zondag al af met het spetterende Pre-KEI feest, dus kom naar Vindicat om je studentenleven in te luiden! De inschrijvingen gaan al hard, dus schrijf je snel in via www.lidwordenvindicat.nl om verzekerd te zijn van je plek bij Vindicat. Hou de Facebook, https://www.facebook.com/events/1418819298144535/, Instagram, Snapchat en website in de gaten om goed op de hoogte te blijven.

Nog geen logeerhuis? Via onderstaande link kan je je opgeven en dan regelen wij een logeerplek voor je! https://www.vindicat.nl/lid-worden/logeren-op-een-vindicat-huis

Om een beeld te scheppen wat het lidmaatschap bij Vindicat inhoudt, hebben wij een film ontwikkeld. Bekijk snel via deze link, https://www.youtube.com/watch?v=xti68QLL0Oc .

« terug naar het nieuwsoverzicht
Inloggen