Gezocht: Event Managers Stichting KEI

29 feb 2016

Stichting KEI is op zoek naar Event Managers! Als Event Manager werk je vanaf begin april samen met het Dagelijks Bestuur aan de organisatie van de KEI-week 2016.

Als Event Manager heb je een zeer divers taken- en verantwoordelijkhedenpakket, dat zich - naarmate de KEI-week nadert - steeds meer zal richten op de organisatie van de evenementen. Bij de voorbereidingen denk je mee over de invulling van de verschillende evenementen waar je tijdens de KEI-week de leidinggevende taken zult hebben. De Event Managers beginnen in mei met het ondersteunen van het Dagelijks Bestuur.

Tijdens de KEI-week heb je veel meer verantwoordelijkheden. Bij verschillende evenementen wordt je aangesteld als locatiecoördinator, zodat je de leiding over het hele evenement hebt. Als Event Manager stuur je ook de crew aan en maak je het organiseren van een groot evenement van dichtbij mee.

Wil je meer informatie? Vraag dan via wervingenpromotie@keiweek.nl vrijblijvend een informatiepakket aan. Of solliciteer direct voor de functie van Event Manager! Stuur je motivatiebrief en CV vóór 27 maart 17.00 uur op naar sollicitatie@keiweek.nl.

« terug naar het nieuwsoverzicht
Inloggen