Gezocht: Event Managers

05 mrt 2014

Stichting KEI is op zoek naar Event Managers!

Als Event Manager werk je vanaf eind april samen met het Dagelijks Bestuur aan de organisatie van de KEI-week 2014. Als Event Manager heb je een zeer divers taken- en verantwoordelijkhedenpakket, dat zich - naarmate de KEI-week nadert - steeds meer zal richten op de organisatie van de evenementen. Bij de voorbereidingen denk je mee over de invulling van de verschillende evenementen waar je tijdens de KEI-week de leidinggevende taken zult hebben.

De Event Managers beginnen in mei met het ondersteunen van het Dagelijks Bestuur. Voorafgaand aan de KEI-week ben je betrokken bij organisatorische taken. Zo zal je helpen met de acquisitie; je gaat dan bijvoorbeeld op zoek naar sponsoren voor in het programmaboekje en bonnenboekje. Verder kun je ook betrokken raken bij het grafisch ontwerp van deze boekjes. Tevens help je met de invulling van de evenementen en ga je bijvoorbeeld op zoek naar workshops en artiesten. Daarnaast kan het ook zijn dat je de organisatie van bijvoorbeeld het crew-bedankfeest als taak krijgt. Kortom, als Event Manager ben je voor de KEI-week bezig met acquisitie, grafisch design, werving,de voorbereidingen van de evenementen.

Tijdens de KEI-week heb je veel meer verantwoordelijkheden. Bij verschillende evenementen wordt je aangesteld als locatiecoördinator, zodat je de leiding over het hele evenement hebt. Als Event Manager stuur je ook de crew aan en maak je het organiseren van een groot evenement van dichtbij mee.

Lijkt het jou leuk om met een enthousiaste groep studenten een fantastische zomer te beleven, met als klapper een KEI-week om nooit te vergeten? Solliciteer dan voor de functie van Event Manager! Stuur je motivatiebrief en CV vóór 1 april 14.00 uur op naar info@keiweek.nl.

Wil je meer informatie? Vraag dan via info@keiweek.nl vrijblijvend een informatiepakket aan. Ook kun je een keertje koffie drinken met iemand van het Dagelijks Bestuur om nog meer te weten te komen. Neem hiervoor contact op met onze secretaris Tessa van Aalderen via het telefoonnummer 050 363 80 90.

« terug naar het nieuwsoverzicht
Inloggen