De Jan Modderman Lezing 2014

10 mrt 2014

Op zaterdagmiddag 22 maart vindt in de Nieuwe Kerk te Groningen de achtste editie van de Jan Modderman Lezing plaats. Deze lezing wordt georganiseerd door de Jan Modderman Stichting, die zich ten doel stelt om mensen en bedrijven te stimuleren een bijdrage te leveren aan de verbetering van de wereld om ons heen.

Jan Mulder spreekt: ‘Rozen & Tractoren’

De lezing wordt dit jaar uitgesproken door schrijver, columnist en tv-persoonlijkheid Jan Mulder. In normaal Nederlands en op lyrische wijze zal hij een liefdesverklaring uitspreken aan tractoren en zijn geplaagde provincie. Na afloop gaat hij hierover in gesprek met de toehoorders. De middag wordt afgesloten met een borrel.

Dit jaar hanteert de Jan Modderman Stichting een speciaal studententarief. Voor slechts € 5,- kun je de lezing bijwonen! Een kaartje kopen kan via de website: www.janmoddermanstichting.nl. De opbrengst van de middag gaat naar het Fair Share Fonds voor microkrediet, waarmee nu jaarlijks enige honderden nieuwe startups in ontwikkelingslanden worden gefinancierd.

Praktische informatie

Datum en tijd: zaterdag 22 maart, inloop vanaf 15.00 uur
Locatie: de Nieuwe Kerk, Nieuwe Kerkhof 1 te Groningen
Entree: € 5,-

« terug naar het nieuwsoverzicht
Inloggen