Academische Raad: Studyweek Heerenhuis 13- 17 januari

18 dec 2013

Na een succesvolle eerste editie van afgelopen jaar zal de tweede Vindicat Studyweek dit jaar plaatsvinden van maandag 13 januari t/m vrijdag 17 januari in het Heerenhuis (Spilsluizen 9)! Tijdens deze Studyweek worden er vijf dagen lang van 09.00u - 23.00u veel studieplekken aangeboden om de drukte van de UB te ontwijken, maar ook zijn er gratis Capita-boekjes en blikjes energy drank beschikbaar om je nog beter te laten studeren!

Verder worden er tegen een gereduceerde prijs van 30 euro vier Capita cursussen aangeboden. Het betreft vier lessen van drie uur voor de volgende vakken:

*Geneeskunde: Toets 3.2.2.
*Rechten: Staatsrecht 2 (herkansing)
*Psychologie: Statistiek 2B
*International Business, Bedrijfskunde & Economie: Spec. Course Finance

De precieze dagen en tijden van de lessen worden later nog bekend gemaakt. De cursussen zullen in ieder geval tijdens de Studyweek in het Heerenhuis plaatsvinden. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, dus geef je zo snel mogelijk op via academischeraad@vindicat.nl (VOL=VOL!).

Indien blijkt dat er niet genoeg aanmeldingen zijn, houden we ons het recht voor een cursus te annuleren. Natuurlijk wordt je hier dan niet voor gefactureerd en dit zal op tijd worden aangegeven.

Daarnaast is er iedere dag de mogelijkheid om tussen 12.00u en 14.00u voor 5 euro een lekkere lunch te halen. Ook kun je 's avonds voor maar 10 euro een daghap bestellen om daarna weer door te kunnen studeren!

De Academische Raad hoopt jullie allemaal te zien tijdens de Studyweek!

« terug naar het nieuwsoverzicht
Inloggen