Aanmeldingen open!

Wat leuk dat je interesse hebt in onze vereniging! Indien je volgend jaar lid wil worden van Vindicat, dien je het inschrijfformulier in te vullen. Dit formulier is jouw definitieve inschrijving en pas wanneer je dit formulier hebt voltooid zal je dit jaar deelnemen aan de (waarschijnelijke) loting voor jaar 2021! Let er op dat je inschrijving pas voltooid is, nadat je de factuur hebt betaald. Dit jaar hebben we enkele voorwaarden gesteld om mee te doen aan de loting van jaar 2021. Allereerst hanteren wij een leeftijdsgrens tussen de 18 en 21 jaar. Je dient 18 te zijn op het moment dat het Academische jaar begint (maandag 6 september 2021). Daarnaast zal iedereen die mee wil doen aan de loting, een motivatiebrief moeten uploaden in het inschrijfformulier. In de motivatiebrief dien je uit te leggen waarom jij lid wil worden bij Vindicat atque Polit (max. 300 woorden)! Als laatste, is het ook van belang dat je een online IVA-cursus hebt gedaan en deze upload. Tijdens jouw inschrijving wordt het duidelijk waar je deze zal moeten uploaden. 

Klik hier voor de instructies om je online IVA-cursus te voltooien. Zorg ervoor dat je deze cursus hebt voltooid, voordat je aan je inschrijving begint.

Houd tijdens je inschrijving je identiteitsbewijs, RUG/Hanze inschrijving en motivatiebrief bij de hand.

Nadat jij je factuur hebt betaald, is het helaas niet meer mogelijk om je geld terug te krijgen. Indien je wordt uitgeloot, krijg je uiteraard wel je inschrijfgeld terug. Let op; je inschrijving is pas voltooid, nadat de factuur is betaald!

Wil je voor nu op de hoogte blijven van interessante evenementen en informatie voor scholieren en aankomende studenten? Download dan nu de Vindicat-app in de appstore. Klik op de knop ïk ben niet lid' en maak snel een account aan!

We hopen je binnenkort bij ons te zien! Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar secunda@vindicat.nl of naar abactis@vindicat.nl. 

Succes met je inschrijving!

G.S.C. Vindicat atque Polit